|
Kultura > Tema Shoqėrore > URIME |
|
|
Autori |
Tema |
zemraaa
15/Pri/2008 00:19:39
|
URIME
GEZUAR DITELINDJEN I NDERUARI MIKU YN Z.ATISARI (FLORIM).... TE DESHIROJM QDO TE MIRE NE JET EDHE KTO VITE TE TJERA...ME RESPEKT ZEMRAAA |
Niki008
15/Pri/2008 00:24:42
|
URIME DATLINDJEN ATISARI
Sot ditėlindjen me zemėr ta uroj, Fat dhe lumturi gjithnjė tė dėshiroj, Drita e Allah-ut rrugėn ta ndriqoft, Xheneti stacioni i fundit i jetės tėnde qoft. pershendetje nga Niki008 edhe pse zemra nuk me la ta uroj i pari une , por ska problem QAOOOOOOOOO |
Niki008
15/Pri/2008 00:32:05
|
URIME DATLINDJEN ZEMRAAA
Urime ditlindja ZEMRAAA Zoti te dhuroft ne trup shendet,Ne pun vullnet, Ne ide Drejtsi , Ne nerva qetsi , Ne familje harmoni e ne te Ardhmen shum shum lumturI tunga nga Niki008 kjo ka qen urime me dhun a hahhahha |
dreqja
15/Pri/2008 00:38:26
|
gezuar ditelindjen
gezuar ditelindjen dhe shpresoj te kesh nje dit sa me te mir. dhe ne jeten tende te kesh vec gezim dhe hare se je njeri qe meriton cdo mirsi qofsh i lumtur pran familjes tende ’(s.d.t)
per ditlindje te uroj dy gjera: gjithcka dhe asgje gjithcka qe te ben te lumtur dhe asgje qe te ben te vuash!
Desha te gjeja nje fraze te jashtezakonshme...por nuk ekziston asnje aq te bukur sa te transmetoje dashurine time...mqs thjeshtesia eshte forma e vertete e bukurise...kaq thjesht te uroj edhe 100 vjec!
|
dreqja
15/Pri/2008 00:39:26
|
urime zemra
me fal nuk e dija se kishe ditelindjen dhe ti u befsh 100 vjece dhe qofsh e lumtur gjithmon monda |
zemraaa
15/Pri/2008 00:45:11
|
Pershendetje
Niki008 flm shume nga ju.... Ashtu edhe juve zoti ju dhurovt qdo te mire ty dhe familjes tuaj me respekt Zemraaa |
zemraaa
15/Pri/2008 00:50:54
|
Tung
flm edhe nga ju dreqja (monda)... gjithashtu te pershendes.. |
lisa
15/Pri/2008 01:04:18
|
URIMET ME TE MIRA PER TY MIKU IM FLORIM
Njeriu eshte qenje komplekse, ai mendon, planifikon, vepron dhe jo rralle here edhe endrron. Endrrat tu befshin realitet. Urime datlindjen te uroi nga zemra qdo te mire ne jete edhe 100 vite te tjera
Me respekte lisa |
lisa
15/Pri/2008 01:07:03
|
Urime datlindjen zemraaa
Te uroi qdo te mire ne jete fati, lumturi, shendet edhe plotesim te qdo deshire i befshe edhe 100 vite te tjere gezimi mbizoterofte tek ti. |
atisari
15/Pri/2008 01:21:49
|
Urime ditelindja Zj.Zemraaa
Te uroj edhe 100 vite te tjera me plot dashuri dhe lumturi. Te uroj jete te gjate dhe me shendet si dhe pa brenga. Me rrespekt Florimi. |
lori_222
15/Pri/2008 11:57:13
|
URIME DITLINDAJA ZOTRI ATISAR
Te uroj qdo te mir ne jet dhe shum fat dhe lumturi ne familjen tuaj zotri Atisar te pershendes nga zemra dhe te urjo nje dit te buku te kalosh sot i nderuar. |
aalbi
15/Pri/2008 14:52:04
|
Te uroj cdo gje ne jete.
Ne trup shendet. Ne ide drejtesi. Ne nerva qetsi. Ne familje harmoni. Dhe shume fat ne dashuri.... Festofsh edhe shumė vite te tjera prane njerzve te dashur! Fat e suksese ne rrugen e bukur qe te ndjek! Mendo si kurr nuk do vdesesh! jeto Jeten sikur neser do vdesesh!
Me Respekt aalbi.
|
marigona
15/Pri/2008 17:21:41
|
******URIME DITĖLINDJA MIKU YNĖ I NDERUAR ZOTRI FLORIMI******
***PRANONI NGA ANA IME URIMET MĖ TĖ SINQERTA ME RASTIN E DITĖLINDJES SUAJ. UROJ QĖ TĖ KENI EDHE SHUMĖ VITE TJERA TĖ LUMTURA NE JETEN TUAJ DHE I GĖZOFSHI SĖ BASHKU NE LUMTURI DHE HARMONI TE PLOT NE FAMILJEN TUAJ * SHUMĖ URIME PĖR JU ME RESPEKT MARIGONA |
berta
15/Pri/2008 19:24:33
|
URIME DITLINDJEN
Ne ora 12 dera po troket nje pellumb i bardh atu jasht te pret mbi krahet e tij nje leter te kam dergu urime ditlindja ne te esht shkru me respekt nga berta |
atisari
16/Pri/2008 11:06:27
|
Pershendetje per te gjithe juve
Zj.Zemraaa.....Z.Niki008...Zj.Dreqja....Zj.Lisa....Zj.Lori_222....Z.Aalbi....Zj.Marigona....Zj.Berta. Vertete nuk gjej fjale qe te ju falenderoj, por vetem mund ju them se ju kam miqe te mire dhe ju dua shume....si gjithmone me rrespekt te larte miku i juaj Florimi. |
Cool_Djal
17/Pri/2008 12:48:48
|
URIME URIME URIME URIME URIME URIME URIME URIME URIME URIME URIME
Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. . Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. . . Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. . . Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. . . Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. . . Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. . . Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. . . Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. . Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. Shum Urime Per Ty Z,Atisariii.. ................................. .................................
|
Cool_Djal
17/Pri/2008 12:49:51
|
Huuu
Nuk mi lulat dhe torten :@ |
zemraaa
17/Pri/2008 13:08:59
|
Pershendetje te gjithve
S’kam qka te shtoj me shume,vetem i bashkangjitem urimit te Z.Atisarit,ju falenderoj te gjithve ne keto pershendetje... |
zemraaa
17/Pri/2008 13:18:14
|
Te uroj cdo gje ne jete.
Aalbi gjithashtu edhe une te deshiroj qdo te mire ne jete ty dhe familjes tende,fat ne dashuri,fat ne pune dhe kudo tjeter... Po ashtu edhe ju mendoni se kur nuk do te vdesesh Jeto jeten sikur neser do te vdesesh..
Te pershendes.. |
atisari
18/Pri/2008 20:28:38
|
Pershendetje Z.Cool_Djale
Te falenderoj shume i nderuar, ju uroj cdo te mire dhe shendet..... Lulet dhe torten i kam mor me daten 15 hehehehehehe... |