Jam regjistru por ende s'më ka ardhë e-maili konfirmues?

Nëse sju ka ardhë e-mail konfirmues gjatë kohë mbasi u regjistruat atëher duhët të shiqoni që ndoshta e-maili ka hyrë në folderin SPAM apo TRASH

Po që edhe aty nuk gjendet atëher na shkruani në This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dhe ne do provojmë të miratojm apo aprovojm profilin e juaj.

 

Me respekt 

shqip.se