Pse të bëhem anëtarë ne Shqip.se

Sepse është mundësia unike te jeshë pjese e nji komuniteti apo rrjeti social shqiptar, dhe ke mundsi te:

  • Të krijosh profilin e juaj apo faqën tënde personale
  • Të krijosh faqën e biznesit jua, dhe njashtu nëpërmjet faqës së biznesit jua te reklamoni produktet e jua.
  • Të krijosh foto albumet e juaja, për privat, për shoqrinë tënde dhe anëtaret e faqës
  • Të krijosh video albumet e juaja, per privat, per shoqrinë tënde dhe anëtaret e faqes
  • Të Krijosh nji grup tendin ku ne grup mund te krijosh forume dhe diskutime te ndryshme dhe vet je administratori i grupit
  • Të krijosh evente apo ngjarje te ndryshme si Koncerte, party's dhe keshtu me radhë..
  • Të gjith kto gjerat jan falas...

Per shum pyetje na drejtoheni ne This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Me respekt Shqip.se